Gerealiseerde projecten

 Verschillende projecten zijn al vooraf gegaan, zoals interieurbetimmering van een woning, diverse meubelstukken zoals salontafels, kamer kasten, badkamermeubels en tuinmeubelen. Maar ook grotere projecten zoals het plaatsen van op maat gemaakte stalen deuren.

Boomstam tuintafel

Een tuintafel met een boomstam tafelblad. De boomstam is door midden gehaald, om het blad groter te maken qua oppervlak. Het onderstel en het stalen middenstuk zijn gecoat in antraciet. De kleur past goed bij de tegels en de deur. Een onderstel is naar eigen wens in kleur te coaten. 

Eiken houten bankjes met stalen frame

Deze buiten bankjes zijn van eiken balken gemaakt. Allereerst zijn de balken geschaafd, waarna deze behandeld zijn met buitenlak. Hierdoor kunnen ze tegen weer en wind. 

De bankjes zorgen voor een gezellige, maar ook een strakke uitstraling in de tuin. 
Er kan ook gekozen worden voor ander hout, wat ervoor zorgt dat ze in iedere tuin passen. 

Buitenkeuken

Deze buitenkeuken is gemaakt van staal in combinatie met cortenstaal.

Heerlijk om te kunnen genieten van het buitenleven en eten bij mooie zomerse avonden. Bij deze keuken heb je naast de bbq, genoeg ruimte om je vlees of salades op te zetten. 

 

Taatsdeur

In deze oude woonboerderij staat deze taatsdeur prachtig. Naast de rustieke stenen wand met de orginele houten balken, komt deze strakke taatsdeur goed tot zijn recht. 

Er kan gekozen worden voor een taatsdeur of een normale scharnierdeur. 
Ik geef graag advies wat voor u de beste keuze is. 

Stalen schuifdeur

Een schuifdeur met vast paneel. Op deze manier kun je een kleinere ruimte wat groter laten lijken en heb je alsnog de mogelijkheid tot afsluiten van beide ruimtes. 

 

Schuifdeuren

Stalen schuifdeur op maat wat een mooie afscheiding geeft tussen de keuken en woonkamer, maar de ruimte niet kleiner lijkt.

Samen met de klant heb ik gekeken wat de beste optie is in deze ruimte voor een stalen deur.
De vlakverdeling, het handvat en de kleur voor het poedercoaten is naar wens van de klant

Stalendeur met wandbekleding

Deze stalendeur schuift in de wand, waardoor er een mooie afscheiding ontstaat tussen twee delen van de kamer.  De wand is bedekt met dunne latjes esdoornhout, met daarachter een zwarte wand. Door deze dunne latjes gebruikt te hebben, geeft het een apart en uniek effect.

Stalendeur met inbouwkasten

Deze stalendeur heeft aan beide kanten een mooie inbouw kast. De stalendeur schuift in de kast, waardoor deze ook netjes weggewerkt is als de deur open is. De kast is voorzien van drukpaneeltjes waardoor het een greeploos design heeft. 

Boomstamtafel met stalen frame en stalen deur

Een naar eigen ontwerp van de klant gemaakte stalen onderstel van deze boomstamtafel. De tafel bestaat uit één gedeelte eiken boomstam. Op de achtergrond een stalendeur, welke dezelfde kleur coating heeft als het onderstel. 

 

Eetkamer tafel

Een mooie grote eetkamer tafel met 8 stoelen of juist een wat kleinere tafel waar 4 stoelen aan kunnen. Iedere woonkamer vraagt naar een eigen eetkamer tafel. Ook deze zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Van een strak eiken blad, tot robuust eiken of een boomstamtafel. 

De tafel op de foto is gemaakt van oude eiken wagonplanken met veel noesten. Het stalen frame (U-poot) is zwart gecoat. Dit kan naar ieders wens. 

Eikenblad met V-poot

Een strak eikenblad 

 

Eiken houten salontafel met stalen frame

Salontafels in verschillende hoogte en grootte. Dit geeft een speels effect in de huiskamer. Het stalenframe is mijn eigen ontwerp en het hout is van oud eiken wagonplanken. 

Verwarming ombouw

Een verwarming is niet het mooiste object in huis, maar wel nodig. Om deze mooi weg te werken heb ik deze ombouw gemaakt. De ombouw kan gemakkelijk omhoog, waardoor je nog altijd achter de verwarming kunt komen wanneer dit noodzakelijk is.

Kast van hout en staal

Deze twee kamerkasten zijn mooi door de eenvoud, maar toch heel strak en chique. De kasten zijn gemaakt van oude eiken wagonplanken en staal.  Het staal van zwarte coating voorzien.

TV meubel van staal en hout

Een bijpassend tv meubel met hout en staal. Dit is een mooi simpel meubel, maar ook dit kan naar ieders wens gemaakt worden. Wellicht heeft u een model gezien die u graag in ander hout wilt of dikker of dunner staal, dit kan allemaal. 

Badkamer meubel

Dit badkamer meubel is gemaakt met een stalen frame in zwart poedercoat. Ook hier is gebruik gemaakt van eikenhout, maar dat in een wat strakker uiterlijk. 

Hout met stalen wijnrek

Dit wijnrek is gemaakt van oude eiken wagonplanken en staal. Een mooi en chique accessoire om de woonkamer mee aan te kleden. Onder de knop vind je meerdere wijnrekken en accessoires, welke tevens te bestellen is in de shop.  

Stalen kachelhout rek

Lekker bij de warme kachel, maar geen goede plek voor het hout? Dit houtrek is handig in gebruik en gelijk een mooi stukje design voor naast de kachel. Dit houtrek is tevens te bestellen in de shop.