Maatwerk

Alle projecten die ik uitvoer zijn maatwerk en naar wens van de klant. Heeft u iets nodig voor een speciale plek, of van een afwijkende maatvoering? Wilt u iets unieks of een eigen ontwerp laten uitwerken?  Neem dan gerust contact met me op, zodat ik bij u langs kan komen om met u hierover in gesprek te gaan. In een persoonlijk gesprek kan ik dan zien wat ik voor u kan betekenen.

Staalwerk

Staal is in verschillende maten, vormen en kleuren te verkrijgen. Dit varieert van robuust tot subtiel in alle kleuren.

Staal kan op verschillende manieren worden verwerkt. Dit kan van een stalen deur tot het verwerken in een meubelstuk. Bijvoorbeeld een kast van hout en staal of zelfs een keuken met hout en staal.

Neem gerust contact met mij op wanneer u vragen hierover heeft. 

Houtsoorten & toepassing

De houtsoorten waar ik mee werk, variëren van massief hout tot plaathout. Onder plaathout versta ik bijvoorbeeld mdf. Mdf kan zowel onbewerkt als met een fineer laag gebruikt worden.  Een onbewerkte mdf plaat kan zowel voor spuit- als schilderwerk gebruikt worden. Mdf met een fineer laag is een plaat mdf met een echt laagje hout wat uitstraling heeft van bijvoorbeeld een massief eiken houten paneel of andere houtsoorten. Dit is geschikt voor het maken van kasten en keukens.

 

Keukens

Naast meubels en stalendeuren werk ik in samenwerking met mijn schoonvader ook aan keukens op maat. Wanneer u graag een nieuwe keuken wilt, of uw oude keuken wilt renoveren, kan dit in overleg ook gemaakt worden. Wij komen dan graag bij u langs om hierover in gesprek te gaan en te zien wat de mogelijkheden hierin zijn.

Werkwijze & uitvoering

Tijdens de uitvoering van het project, houd ik altijd contact met de klant. Dit omdat ik de wens van de klant belangrijk vind en het daardoor ook een uniek meubelstuk wordt. Wanneer je in gesprek blijft met elkaar, zal dit uitmonden in een uniek resultaat.