Meubels

Kasten

Een kledingkast, een kamerkast, een extra keukenkast of een bergingkast? Een aantal voorbeelden voor het maken van een kast op maat en naar wens. Wilt u bijvoorbeeld een kast plaatsen in een schuine hoek of met juist andere mogelijkheden?
Wij kijken graag met u mee naar het maken van een kast op maat. Hierin staan de keuzes voor het houtsoort, lades of kasten, scharnieren, combinatie met staal vrij in uw keuze en mogelijkheden.
Bij goed overleg en advies wat het meest praktisch is, kunnen we samen tot de mooiste kasten komen.

(Salon)Tafels

Een mooie grote eettafel met 8 stoelen of juist een wat kleinere tafel waar 4 stoelen aan kunnen. Een ronde, ovale of rechte tafel? Iedere woonkamer vraagt naar een eigen eetkamer tafel. Ook deze zijn in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Van een strak eiken blad, tot een robuust eiken tafel. Een hout of staal onderstel? Ook hierin is veel mogelijk. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

TV Meubels

Een bijpassend tv meubel bij de kast en/of (salon)tafel? Ook dit is mogelijk. Ook hierbij kunnen verschillende soorten hout gebruikt worden en mogelijkheden in combinatie met staalwerk.

Badkamer Meubels

Een badkamermeubel op maat of speciale wensen hierin? Een goed badkamermeubel is essentieel in iedere badkamer, deze kan dan op uw wensen worden gemaakt. Omdat wij werken met verschillend plaathout, is hier ook veel keuze in. Denk hierbij aan bijvoorbeeld MDF, Fenix of HPL.
Doordat het hout afgelakt wordt, is deze goed waterbestendig voor in iedere badkamer.
Wij denken graag met u mee hierin.