Stalen deuren

 Stalen deuren zijn de trend van deze tijd. In ieder huis past een mooie strakke stalen deur. Heeft u een strak interieur of juist een mooie oude boerderij, overal past een stalendeur. Stalendeuren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, dit varieert van een enkele deur, tot schuifdeuren of zelfs een hele pui. Ook hierin kan gevarieerd worden in schuif of draai deuren.

Heeft u vragen of interesse in een stalendeur? Neem dan gerust contact met mij op.

Stalen schuifdeur in een kastenwand

Deze stalendeur schuift in de wand, waardoor deze niet zichtbaar is wanneer de deur open staat. Er ontstaat ook direct een mooie afscheiding tussen twee delen van de kamer. De deur is gecoat in het zwart en op maat gemaakt.

Een stalendeur zal ik altijd inmeten, omdat de deurposten nergens hetzelfde zijn.

Stalen wand met taatsdeur

Een afscheiding creëeren tussen twee kamers in, kan met een mooie stalen wand en een deur. Hier is de keuze gemaakt om een taatsdeur te plaatsen, maar een scharnierdeur is ook een mogelijkheid.

Stalen schuifdeur in een kastenwand

Stalen schuifdeur

Ook deze deur schuift in de wand en maakt een afscheiding tussen de keuken en de kamer. Afwerking is strak, waardoor je bijna niet ziet waar de deur inschuift.

Close up stalendeur

Een stalendeur zit veel precies laswerk in, dit geldt onder andere voor de handgrepen. In de meeste gevallen maak ik deze grootte aan handgrepen, maar ook hier is veel in mogelijk.

Enkele stalen schuifdeur

Wanneer de grootte van de kamer of doorgang het niet toelaat, kan er gekozen worden voor een enkele stalen schuifdeur. Je kiest dan voor een strak design deur, welke je gemakkelijk kunt open schuiven.

Enkele stalendeur

Hier is gekozen voor een enkele stalendeur, welke normaal open draait. Bij deze deur is gekozen voor een drietal ramen, maar ook hierin zijn verschillende keuzemogelijkheden. Net wat u zelf mooi vindt. De deur is gecoat in het zwart.