Stalen deuren

Scharnierdeuren

Een scharnierdeur is de deur zoals iedereen deze kent en meestal wordt gebruikt als standaard deur in een woning. Deze deur kan zowel in een bestaand kozijn gehangen worden als in een staal kozijn.
Een scharnierdeur leveren wij standaard met een rolloopslot, wat zorgt voor een soepele en volledige sluiting van de deur. Uiteraard kan er hierbij ook gekozen worden voor standaard deurbeslag. Daarnaast wordt de deur geleverd met veiligheidsglas.
De scharnierdeur wordt volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt. Dit betekent dat alle kleuren, maten en design mogelijk zijn.

Schuifdeuren

Een schuifdeur wordt vaak gezien als de ideale oplossing om twee ruimtes van elkaar te kunnen scheiden, zonder veel ruimte in beslag te laten nemen. Een enkele schuifdeur wordt ook veel toegepast in kleine ruimtes, waarbij een scharnierdeur veel ruimte in beslag zou nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan een inloop badkamer op de slaapkamer die men wilt afsluiten.

De schuifdeur wordt voorzien van een rail met softclose systeem. Dit betekent dat de schuifdeur altijd zachtjes dichtvalt, ook wanneer je deze dicht gooit.
Daarnaast wordt ook deze deur voorzien van veiligheidsglas. Glas is tevens ook verkrijgbaar in verschillende kleuren. Denk hierbij aan matglas voor bijvoorbeeld naar een badkamer of toilet. Maar bijvoorbeeld ook brons- of rookglas behoren tot de mogelijkheden.

Taatsdeuren

Een stalen taatsdeur is een deur zonder kozijn. Dit maakt dat deze deur vaak als eye-catcher wordt gezien in een woonkamer.
In een taatsdeur zit een scharnier wat ervoor zorgt dat de deur naar beide kanten open en dicht kan. Ook kan de taatsdeur op 90 graden open blijven staan en bij een klein zetje sluit deze zich vanzelf.

Bij een taatsdeur is het belangrijk dat er goed rekening gehouden wordt met de vloerverwarming. Het taatsdeurscharnier wordt namelijk deels in de vloer gemonteerd, wat maakt dat er geboord moet worden. Het is belangrijk dat er in deze ruimte zich geen vloerverwarming leidingen bevinden. Mocht er toch vloerverwarming liggen, dan is er een alternatief aanwezig. Vraag dit zeker nog even na bij interesse van een taatsdeur.

Tuinkamers

De overkapping af kunnen sluiten, zodat u langer of juist eerder buiten kunt zitten? Dit is ook mogelijk om dit met een stalen kozijn met deuren te doen.
Hierin zijn veel mogelijkheden en ik kijk graag mee naar uw wensen en mogelijkheden.