taatsdeur staal

Een taatsdeur van staal is een deur zonder traditioneel kozijn, waardoor deze vaak fungeert als een echte blikvanger in de woonkamer.Ze worden gekenmerkt door het feit dat ze om een centraal punt draaien en kunnen zowel naar binnen als naar buiten geopend worden. Bovendien kan de taatsdeur op een hoek van 90 graden worden vastgezet

Taatsdeuren: een echte eye-catcher

Bent u op zoek naar een echte eye-catcher voor uw kamer? Kies dan voor de taatsdeuren van staal van Derksen Meubeldesign. Onze deuren worden vervaardigd uit hoogwaardig staal en kunnen worden afgewerkt met verschillende coatings en afwerkingen om zo de gewenste uitstraling te creƫren.

Maatwerk stalen taatsdeuren

Bij Derksen Meubeldesign zijn wij ervan overtuigd dat maatwerk de sleutel is tot tevredenheid van onze klanten. Wij bieden daarom de mogelijkheid om uw stalen taatsdeur volledig op maat te laten maken, geheel volgens uw persoonlijke wensen en eisen. Of het nu gaat om de afmetingen, kleur, handgrepen of glaspanelen, bij ons is vrijwel alles mogelijk. Zo zorgen we ervoor dat uw stalen taatsdeur naadloos aansluit bij uw interieur en persoonlijke stijl.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Heeft u interesse in een stalen taatsdeur van Derksen Meubeldesign? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte. Onze experts staan altijd voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van de ideale stalen taatsdeur die naadloos aansluit bij uw interieur en wensen.