tafel op maat

Een tafel op maat is een perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een functionele en esthetisch verantwoorde oplossing voor hun interieur. Een op maat gemaakte tafel past immers altijd perfect bij de ruimte waarin hij wordt geplaatst, ongeacht de afmetingen of de stijl.

Tafels op maat van Derksen Meubeldesign

Bij Derksen Meubeldesign zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van tafels op maat die volledig zijn afgestemd op de wensen en behoeften van onze klanten. Onze tafels worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en zijn voorzien van slimme ontwerpoplossingen. Zo bent u verzekerd van een praktische, duurzame en mooie tafel die perfect past bij uw interieur.

Voor elke functie 

Onze tafels op maat zijn beschikbaar in diverse vormen, maten en stijlen, waaronder ronde, ovale en rechthoekige tafels. Of u nu op zoek bent naar een minimalistische tafel of juist een meer gedetailleerd ontwerp, onze ontwerpers kunnen u helpen bij het realiseren van uw droomtafel. Dankzij ons maatwerk kunnen wij de tafel aanpassen aan uw specifieke wensen, zodat deze perfect past bij uw persoonlijke stijl en behoeften.

Vraag naar de mogelijkheden

Of u nu op zoek bent naar een eettafel voor uw keuken of een salontafel voor uw woonkamer, wij kunnen u helpen bij het realiseren van uw droomtafel. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kunnen we een prachtige en unieke tafel ontwerpen die volledig aan uw wensen voldoet en perfect past bij uw interieur.

Stel hier uw vraag