tv meubel op maat

Bent u op zoek naar een TV meubel op maat dat perfect bij uw interieur past? De TV meubels van Derksen Meubeldesign worden ontworpen door ervaren ontwerpers en vervaardigd met hoogwaardige materialen, waardoor uw TV meubel niet alleen prachtig oogt, maar ook jarenlang meegaat. Een functionele en duurzame keuze!

Maatwerk van TV meubels

Bij Derksen Meubeldesign begrijpen we dat elk interieur anders is en dat standaard TV meubels vaak niet passen bij de wensen van onze klanten. Daarom bieden wij op maat gemaakte TV meubels aan die perfect aansluiten bij uw persoonlijke wensen en eisen. Wij zorgen ervoor dat uw TV meubel op maat naadloos aansluit bij uw andere meubelstukken en de ruimte optimaal benut wordt. 

Of u nu op zoek bent naar een op maat gemaakt TV meubel en kast in uw slaapkamer, of een op maat gemaakt TV meubel en tafel in uw woonkamer, wij helpen u graag verder!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over onze op maat gemaakte TV meubels? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een TV meubel dat perfect past bij uw interieur.