Over ons

Ik ben Niels Derksen en in September 2019 ben ik gestart met mijn bedrijf Derksen Meubeldesign. Sinds januari 2020 ben ik gevestigd aan de Hogeveld in Bergharen.
Derksen Meubeldesign staat voor maatwerk, vakdeskundigheid, kennis van de laatste trends en klantvriendelijkheid.

Werkervaring

Mijn werkervering in zowel het hout als metaal heeft ertoe geleid dat ik mijn passie achterna ben gegaan; Het maken van meubels, keukens en stalendeuren op maat en helemaal naar wens van de klant. Iedere deur en ieder meubelstuk is uniek en past uiteindelijk perfect in uw woning. Door mijn ervaringen in zowel hout als metaal, kunnen wij het product in het geheel zelf produceren, zonder dat er werkzaamheden uitbesteed hoeven te worden. Ik kan hierdoor een project zelf organiseren en uitvoeren.

Wat doe wij?

Heeft u iets nodig voor een speciale plek, of van een afwijkende maatvoering? Wilt u iets unieks of een eigen ontwerp laten uitwerken? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen uw wensen in werkelijkheid kunnen brengen.

Onze visie

Wij vinden het belangrijk om eerst met u in gesprek te gaan over uw wensen. Alle mogelijkheden worden hierin besproken en geven wij met onze professionele blik een goed advies. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, krijgt u allereerst een vrijblijvende offerte op maat.
Tijdens het proces houden wij contact met u als klant. Dit doen wij, zodat u meegenomen wordt in de keuze van de materialen en het proces. Wanneer het product uiteindelijk klaar is, wordt deze met zorg afgeleverd of geplaatst.
Samen met u gaan wij graag een goed gesprek aan om uiteindelijk een uniek, speciaal voor jullie gemaakt, meubelstuk of stalendeur te ontwerpen en te maken. Bij goed overleg, is niets voor ons teveel!

Staal

Staal is in veel verschillende maten en vormen te verkrijgen. Het varieert van kokers tot hop profielen, van dik tot dun. Staal kan ook op verschillende manieren worden verwerkt. Dit kan van een stalendeur tot het verwerken in een meubelstuk. Bijvoorbeeld een kast van hout en staal of zelfs een keuken met hout en staal. Voordat het staal bij de klant komt, gaat het naar de poedercoater. Het poedercoaten kan in alle RAL kleuren of in de Anodic kleurenlijn. Het geeft een extra bescherming, doordat er eerst een primerlaag aangebracht wordt en daarna de kleurcoating.

Hout

Wij werken met verschillende houtsoorten, welke variƫren van massief hout tot verschillend plaathout. Onder verschillend plaathout wordt bijvoorbeeld MDF, Fenix, HPL en melamine meubelplaten verstaan. MDF kan zowel onbewerkt als met een fineer laag worden gebruikt. Een onbewerkte MDF plaat kan zowel voor spuit- als schilderwerk gebruikt worden. MDF met een fineer laag is een plaat MDF met een echt laagje hout wat uitstraling heeft van bijvoorbeeld een massief eiken paneel of andere houtsoorten. Alle meubelplaten kunnen in meubels en keukens verwerkt worden. Bij interesse raden wij altijd aan om eerst een afspraak te maken om langs te komen in de showroom. Samen kunnen we dan bekijken of de taatsdeur de beste optie is of dat er nog meer mogelijkheden zijn. Na dit vrijblijvende gesprek, maken wij graag een vrijblijvende offerte op maat.