Over ons

Derksen Meubeldesign

Meubels en stalen deuren op maat gemaakt

Mijn passie

Mijn passie ligt in het hout en metaal, omdat dit twee producten zijn die goed met elkaar te combineren zijn.  Voor iedereen maak ik naar eigen wens een meubelstuk of stalen deur.

In mijn werk deel ik mijn passie met de klant, waardoor ik meedenk om uiteindelijk tot het mooiste eindresultaat te komen.

 

Design proces

Allereerst ga ik met de klant in gesprek over zijn/haar wensen. Alle mogelijkheden worden hierin besproken en geef ik met mijn professionele blik een goed advies. Wanneer de klant een keuze heeft gemaakt, start ik met de uitwerking van het product. Ik ga op zoek naar de beste materialen en houd de klant hierbij op de hoogte. Dit doe ik, zodat de klant meegenomen wordt in de keuze van de materialen, omdat ieder stuk hout weer anders is. Wanneer uiteindelijk het  product klaar is, worden deze met zorg afgeleverd of geplaatst.

Uniek & Handgemaakt

Door mijn ervaringen met zowel hout als metaal kan ik het product in het geheel zelf produceren, zonder dat er werkzaamheden uitbesteed hoeven te worden. Hierdoor kan ik een heel project zelf organiseren en uitvoeren.   Naast het werk in de werkplaats, spendeer ik heel wat uren om op zoek te gaan naar de mooiste materialen om iets van te maken. Dit varieert van robuust hout (eiken wagonplanken) tot het strakke werk.

Samen met jullie ga ik graag een goed gesprek aan om uiteindelijk een uniek, speciaal voor jullie gemaakt, meubelstuk of stalen deur te ontwerpen en te maken. Bij goed overleg, is niets voor mij teveel!